Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 3970€

Saruni Safari - Luxus safari Keniaan

7 päivän yksityinen all inclusive luxus Safariloma.

MATKAN KUVAUS

Saapuminen Nairobin kansainväliselle lentokentälle, josta autokuljetus pienemmälle Wilsonin kentälle. Wilsonilta lennetään Samburuun, jossa majoitutaan kolmeksi yöksi Saruni Samburu Lodgelle.

Samburu

Saruni Samburu on häkellyttävä paikka, joka sijaitsee Kalaman yksityisellä 38 000 hehtaarin kokoisella luonnonsuojelualueella. Korkealle, osin kallioon hakatuista luksusmökeistä avautuu käsittämättömät näkymät horisonttiin. Tuossa paikassa on jotain taianomaista, joka saa mielen yhtä avaraksi kuin sitä ympäröivät näköalatkin. Vieraat voivat nauttia eripituisista safareista luonnossa, kävelyretkistä, yösafarista, kylpyläpalveluista tai näkymistä katseen hakeutuessa kaukaisuuteen.

Masai Mara

Samburusta lennetään kolmeksi yöksi Masai Maraan, jossa majoitutaan valinnan mukaan joko Saruni Wildiin tai Saruni Safari Lodgelle.

Saruni Wildin on yksityinen leiri Masai Marassa. Se sijaitsee villissä, luonnonkauniissa laaksossa, jossa on rikas tarjonta villieläimiä ja joka tarjoaa ehdotonta yksityisyyttä. Täällä et törmää keneenkään muuhun. Saruni Wild on design-leiri itämaisen näköisine telttoineen joista löytyy kaikki mukavuudet: huuhtelu-wc, lämmin ja kylmä vesi, suihkut ja erinomaiset vuoteet. Maininnan arvoista on myös leirin erinomainen keittiö, josta loihditaan esiin jos jonkinlaista herkkua. Safarit tehdään avomallisella Land Roverilla, josta eläimiä jäljittää kaksi harjaantunutta masaita.

Saruni Safari Lodge tarjoaa korkealuokkaiset mukavuudet ja olosuhteet. Saruni Mara majoittaa kerrallaan 12 vierasta 6 mökkiin. Näin varmistetaan yksityisyys ja yksilöllinen palvelu, hyvää ruokaa unohtamatta. Lodge sijaitsee metsärinteellä josta aukeaa upeat näkymät savannille. Saruni Mara hallinnoi myös Saruni Wildia joka on noin 20 minuutin ajomatkan päässä. Näin ollen molemmissa on tarjolla samat aktiviteetit: luontokävely, yö-safarit, vierailu masai-kylässä, eläinsafarit ja vaikka päivän päätteeksi kunnon hieronnat.

Safarin päätyttyä lento Nairobiin ja kuljetus kansainväliselle kentälle.

Hinta 3.970€ singlelisä 250€

Hintaan lisätään kansainvälisen lennon kustannukset valitussa luokassa.

Hinta sisältää:
Täysihoidon
Juomat (ei samppania tai vuosikertaviinejä)
Kiertoajelut puistossa
Yö-safarit
Ohjatut luontokävelyt
Retkilounaat
Yhden hieronnan
Kuljetuksen kulttuuri vierailuille
Maan sisäiset lentokuljetukset
Pyykkipalvelut

JOKAINEN PAKETTI ON RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ, JOS HALUAT ESIM. LISÄÄ PÄIVIÄ SAFARILLE NIIN VOIMME MUOKATA OHJELMAN SEN MUKAAN!

Kysy lisää - Saruni Safari