Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo

Räätälöidyt matkat Afrikkaan

Lähde matkalle

Halusitpa lähteä matkaan yksin tai perheesi kanssa palvelemme Sinua mielellämme. Järjestämme matkat myös suuremmille ryhmille (esim. työ-, harrastusporukoille jne). Lähteä voit kun Sinulle sopii.

Miten lähteä liikkeelle?

Mikäli mielessäsi on jo asioita, kohteita tai harrastuksia joita haluaisit nähdä tai toteuttaa matkan aikana, kerro ne meille. Tämä auttaa meitä laatimaan sinulle vaihtoehtoja jotka voisivat mahdollisesti sopia sinulle. Mieti myös kuinka kauan haluat aikaa matkaasi käyttää ja missä suhteessa. Toiset haluavat harrastaa ja siirtyä paikasta toiseen, kun taas jotkut varaavat enemmän aikaa lepoon. Hahmota matkabudjettisi, niin voimme ottaa sen huomioon sisältöä suunnitellessamme. Liitä viestiisi tarvittavat tiedot ja lähetä se meille. Otamme sinuun yhteyttä ja lähdemme kokoamaan Sinulle mieleistäsi matkaa. Jos haluat suomenkielisen oppaan se on mahdollista, huomaathan kuitenkin että varaus on tehtävä ajoissa aikataulujen yhteensovittamiseksi. Kun Sinun tarpeesi, budjettisi ja meidän tarjouksemme kohtaavat toisensa, on matkasi valmis.

Huomioitavaa on että kun matka suunnitellaan ajoissa vaikuttaa se vaihtoehtojen määrään ja kustannuksiin. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta Afrikasta saadaksesi mieleisen matkan. Huolehdimme asiakkaidemme turvallisuudesta kaikissa olosuhteissa. Laaja ystäviemme ja yhteistyökumppaniemme joukko takaa turvallisen matkan. Sivulla on lomake jonka voit täyttää ja voimme räätälöidä juuri mieluisan matkan Teille.

Kysy lisää - Räätäli