Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 1890€

Simba Safari - Yhdistelmä maisemia, eläimiä ja aktiviteetteja

Reitti Kenia-vuoren ylängöiltä alas Rift Valleyn hautavajoamaan ja Masai Maraan savannille, lopuksi halutessanne rannalle. Yhdistelmä monipuolisia maisemia, eläimiä ja aktiviteetteja. Matkalla vieraillaan kolmessa puistossa, Kenian-vuoren puistossa, Ol Pejetassa ja Masai Marassa.

Matkan kulku

Päivä 1 - Nairobi

Saapuminen illalla Nairobiin, nouto kentältä, majoitus Sarova Panafric -hotellissa.

Päivä 2 - Keniavuori

Lounaaksi Kenia-vuorelle, majoitus Serena Moutain Lodgessa. Mountain lodge sijaitsee hieman yli 2 kilometrin korkeudella Kenia-vuoren rinteellä, keskellä tiivistä kasvillisuutta. Korkeudesta johtuen metsä on hieman kuivempi kuin trooppinen sademetsä. Päivää vietetään rennoissa tunnelmissa luonnosta nauttien, ohjelmassa kävelyretki sademetsässä (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 3 - Sweet Waters

Lähtö lounaaksi Nanyukiin, Serena Sweetwatersiin. Majoitus on korokkeille pystytetyissä teltoissa, joista löytyy kaikki mukavuudet, mutta samalla tuo mukavan ripauksen luonnon läheisyyttä. Mainittavaa on mahdollisuus yösafareihin (ei sisälly hintaan), joita voi tiedustella hotellin vastaanotosta. Ohjelmassa  iltapäivällä  kiertelyä puistossa eläimiä bongaten.  (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 4 - Safari Sweet Watersissa

Ohjelmassa aamulla kiertoajelulle puistoon, puistossa on myös simpanssien turva-alue, johon on tuotu väärin kohdeltuja eläimiä ympäri maailmaa, lounas, iltapäivällä kiertelyä puistossa, hyvät mahdollisuudet bongata sarvikuono. (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 5 - Naivasha-järvi

Aamulla lähtö Naivashaan, maisemat vaihtuvat kun laskeudumme ylämaasta Rift Valleyhin ja Naivasha-järvelle. Majoitus Naivasha Sopa Lodgella, lounas ja mikäli on vielä energiaa niin iltapäivällä veneretki Naivasha järvellä virtahepoja bongaten. (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 6 - Masai Mara

Aamulla lähtö Masai Maraan, joka on ehdoton kruununjalokivi puistojen joukossa. Majoitus Sarova Mara Campissa, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.  (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 7 - Safari Masai Marassa

Aamulla aikaisin liikkeelle bongamaan eläimiä niiden ollessa virkeimmillään, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.   (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 8 - Nairobi, Masai-markkinat, Karen Blixen-museo

Aamiaisen jälkeen lähtö Nairobiin. Nairobissa mahdollisuus tehdä ostoksia; vierailla esim. Masai-markkinoilla tai käydä Karen Blixen-museossa. Lounaspaikan voi valita maun/tilanteen mukaan, esim. Carnivore-ravintola ennen lentokentälle siirtymistä.

Hinnat

Paketti sisältää kuljetukset (oma auto, kuljettaja/opas), safariosuus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen). Paketti ei sisällä lentoja, juomia/juomarahoja eikä viisumia (50$ per henkilö).

Hinta alk. 1890€ singlelisä 370€
Hinta ei sisällä kansainvälisiä lentoja

JOKAINEN PAKETTI ON RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ, JOS HALUAT ESIM. RANTAOSUUDEN NIIN VOIMME MUOKATA SEN MUKAAN OHJELMAAN!

Kysy matkasta lisää allaolevasta osoiteesta:

[email protected] tai palautelaatikkomme kautta.

Kysy lisää - Simba Safari