Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 1840€

Simba Rhino - Kattava läpileikkaus Kenian luontoon

Tämä monipuolinen safari on hyvä läpileikkaus Kenian rikkaaseen luontoon. Matkalla vierailemme mm. Aberdaren sademetsässä, Samburun erämaassa ja Ol Pejetan aroilla. Lukuisat nisäkäs- ja lintulajit ovat hyvin edustettuina.

Matkan kulku

Päivä 1 - Nairobi

Päivälento, saapuminen illalla Nairobiin, nouto kentältä, majoitus Sarova Panafric-hotellissa.

Päivä 2 - Safari Aberdarella

Aamupala, lounaaksi Aberdare Coutry Clubille,iltapäivällä safari sekä kävely ympäristössä, päivällinen. (aamiainen, lounas, päivällinen)

Päivä 3 - Aberdaren safari, The Ark

Aamiainen, kiertoajelu Solion puistossa, lounas, kiertoajelu Aberdarella. Majoitus The Arkissa, päivällinen. The Ark on nimensä mukaan arkin malliin rakennettu lodge puiston sisällä joka on sijoitettu eläinten juomapaikan ääreen. Eri tasoista on mahdollista seurata erittäin läheltäkin norsujen, puhveleiden ym. edesottamuksia. Sarvikuonotkin vierailevat kyseisessä paikassa aiheuttaen reviiririitoja norsujen kanssa. (aamiainen, lounas, päivällinen)

Päivä 4 - Saapuminen Samburuun

Aamulla lähtö Samburuun. Majoitus Asnil Samburu -hotellissa, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa, päivällinen.

Samburu on Kenian toiseksi suurin kansallispuisto ja eroaa muista puistoista maisemiltaan, eläinkunnaltaan ja kasvillisuudeltaan. (aamiainen, lounas, päivällinen)

Päivä 5 - Safari Samburussa

Aamiaisen jälkeen lähtö kiertoajelulle eläinten ollessa virkeimmillään, lounas/lepoa, iltapäivällä jälleen bongaamaan eläimiä, päivällinen (aamiainen, lounas, päivällinen)

Päivä 6 - Sweet Waters

Aamiainen, saapuminen lounaaksi Sweet Watersiin. Majoitus on korokkeille pystytetyissä teltoissa, joista löytyy kaikki mukavuudet, mutta samalla tuo mukavan ripauksen luonnon läheisyyttä.    Mainittavaa on mahdollisuus yösafareihin (ei sisälly hintaan). Ohjelmassa iltapäivällä kiertelyä puistossa eläimiä bongaten, päivällinen (aamiainen, lounas, päivällinen)

Päivä 7 - Safari Sweet Watersissa

Aamiainen, aamusta kiertoajelulle puistoon, puistossa on myös simpanssien turva-alue, johonka on tuotu väärin kohdeltuja eläimiä ympäri maailmaa, lounas, Iltapäivällä kiertelyä puistossa, hyvät mahdollisuudet bongata sarvikuono. (aamiainen, lounas, päivällinen)

Päivä 8 - Nairobi, Masai-markkinat, Karen Blixen-museo

Aamiaisen jälkeen lähtö Nairobiin. Nairobissa mahdollisuus tehdä ostoksia; vierailla esim. Masai-markkinoilla tai käydä Karen Blixen-museossa. Lounaspaikan voi valita maun/tilanteen mukaan, esim. Carnivore-ravintola ennen lentokentälle siirtymistä.

Hinnat

Paketti sisältää kuljetukset (oma auto, kuljettaja/opas), safariosuus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen). Paketti ei sisällä lentoja, juomia/juomarahoja eikä viisumia (50$ per henkilö).

Hinta alk. 1840€ singlelisä 240€
Hinta ei sisällä kansainvälisiä lentoja

JOKAINEN PAKETTI ON RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ, JOS HALUAT ESIM. RANTAOSUUDEN NIIN VOIMME MUOKATA SEN MUKAAN OHJELMAAN!

Kysy matkasta lisää allaolevasta osoiteesta:

[email protected] tai palautelaatikkomme kautta.

Kysy lisää - Simba Rhino