Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 1690€

Simba Ndovu - Safari ja rantaloma Keniassa

Reitti Kilmanjaron kupeilta, halki villin luonnon päätyen Intian Valtameren syleilyyn. Matkalla vieraillaan kahdessa puistossa, Amboselissa ja Länsi-Tsavossa. Tämä sopii hyvin niille jotka haluavat rantaloman lisäksi piipahtaa vaivattomasti safarilla.

Matkan kulku

Päivä 1 - saapuminen Nairobiin

Saapuminen illalla Nairobiin, nouto kentältä, majoitus Serena Nairobi -hotellissa.

Päivä 2 - Amboseli, Kilimanjaro

Aamulla lähtö Amboseliin, Kilmanjaron maisemiin. Majoitus Serena Amboseli -hotelliin. Lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.  (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 3 - Safaria Amboselissa

Aamulla aikaisin liikkeelle bongaamaan eläimiä niiden ollessa virkeimmillään, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.   (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 4 - Länsi-Tsavo

Aamulla lähtö lounaaksi Länsi-Tsavoon, matkalla eläimiä bongaten. Majoitus: Serena Kilaguni. Iltapäivällä kiertoajelu puistossa ja vierailu Mziman lähteillä. Vesi on peräisin Chyulu-kukkuloilta, jonka laavakivinen maaperä toimii veden luontaisena kerääjänä. Lähteet toimivat myös eläinten luonnollisena juomapaikkana. (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 5 - Mombasa

Aamulla lähtö kohti Mombasaa, majoittuminen Leopard Beach -hotelliin puolihoidolla. (aamiainen,päivällinen)

Päivät 6-10 - Nautiskelua Mombasassa

Mombasassa

Päivä 11 - Lähtö kotimatkalle

Lähtöpäivä. Aamiainen, kuljetus lentokentälle aikataulun mukaan.

Hinnat

Paketti sisältää kuljetukset (oma auto, kuljettaja/opas), safariosuus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen). Rantaosuus puolihoidolla (aamupala ja päivällinen). Paketti ei sisällä lentoja, juomia/juomarahoja eikä viisumia (50$ per henkilö).

Hinta alk. 1690€ singlelisä 370€
Hinta ei sisällä kansainvälisiä lentoja

JOKAINEN PAKETTI ON RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ, JOS HALUAT ESIM. LISÄÄ PÄIVIÄ SAFARILLE TAI RANNALLE NIIN VOIMME MUOKATA OHJELMAN SEN MUKAAN!

Kysy matkasta lisää allaolevasta osoiteesta:

[email protected] tai palautelaatikkomme kautta.

Kysy lisää - Simba Ndovu