Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 2430€

Simba Thompson - Safari Kenia

TESTI Reitti Kenia-vuoren ylängöiltä alas Rift Valleyn hautavajoamaan ja Masai Maraan savannille, lopuksi halutessanne rannalle. Yhdistelmä monipuolisia maisemia, eläimiä ja aktiviteetteja. Matkalla vieraillaan kolmessa puistossa, Aberdarella, Samburussa ja Ol Pejetassa.

MATKAN KULKU

Päivä 1

Saapuminen illalla Nairobiin, nouto kentältä, majoitus Sarova Panafric -hotellissa.

Päivä 2

Lounaaksi Kenia-vuorelle, majoitus Serena Moutain Lodgella. Mountain lodge sijaitsee hieman yli 2 kilometrin korkeudella Kenia-vuoren rinteellä, keskellä tiivistä kasvillisuutta. Korkeudesta johtuen metsä on hieman kuivempi kuin trooppinen sademetsä. Päivää vietetään rennoissa tunnelmissa luonnosta nauttien, ohjelmassa kävelyretki sademetsässä. (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 3

Lähtö lounaaksi Nanyukiin jossa majoitumme Serena Sweetwaters -hotelliin. Majoitus on korokkeille pystytetyissä teltoissa, joista löytyy kaikki mukavuudet, mutta samalla tuo mukavan ripauksen luonnon läheisyyttä. Mainittavaa on mahdollisuus yösafareihin (ei kuulu hintaan), joita voi tiedustella hotellin vastaanotosta. Ohjelmassa  iltapäivällä  kiertelyä puistossa eläimiä bongaten.  (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 4

Ohjelmassa aamulla kiertoajelulle puistoon, puistossa on myös simpanssien turva-alue, johon on tuotu väärin kohdeltuja eläimiä ympäri maailmaa, lounas, iltapäivällä kiertelyä puistossa, hyvät mahdollisuudet bongata sarvikuono. (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 5

Aamulla lähtö Naivashaan, maisemat vaihtuvat kun laskeudumme ylämaasta Rift Valleyhin  ja Naivasha-järvelle. Majoitus Naivasha Sopa Lodgella, lounas ja mikäli on vielä energiaa niin iltapäivällä veneretki Naivasha järvellä virtahepoja bongaten. (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivät 6

Aamulla lähtö Masai Maraan, joka on ehdoton kruununjalokivi puistojen joukossa. Majoitus Sarova Mara Campillä, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.  (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 7

Aamulla aikaisin liikkeelle bongamaan eläimiä niiden ollessa virkeimmillään, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.   (aamiainen,lounas,päivällinen)

Päivä 8

Aamiaisen jälkeen lähtö Nairobiin. Nairobissa mahdollisuus tehdä ostoksia; vierailla esim. Masai-markkinoilla tai käydä Karen Blixen-museossa. Lounaspaikan voi valita maun/tilanteen mukaan, esim. Carnivore-ravintola ennen lentokentälle siirtymistä.

Hinnat

Hinta alk. 1690 € single lisä 370€
Hinta ei sisällä Suomi - Kenia - Suomi lentoja

Paketti sisältää kuljetukset (oma auto, kuljettaja/opas), safariosuus täysihoidolla (aamupala, lounas ja päivällinen). Paketti ei sisällä lentoja, juomia/juomarahoja eikä viisumia (50$ per henkilö).

JOKAINEN PAKETTI ON RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ, JOS HALUAT ESIM. LISÄÄ PÄIVIÄ SAFARILLE TAI RANNALLE NIIN VOIMME MUOKATA OHJELMAN SEN MUKAISESTI!

Kysy matkasta lisää allaolevasta osoiteesta:

[email protected] tai palautelaatikkomme kautta.

Kysy lisää - Simba Thompson