Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 2950€

Tsavo Rafting - Koskenlasku Kenia

Tsavo Rafting tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea Afrikan luontoa. Tässä matkapaketissa olemme yhdistäneet uutta ja vanhaa. Mielestämme jokaiseen kunnon safariin kuuluu vierailu yhdessä maailman suurimmista luonnonpuistoista Masai Marassa. Tämän lisäksi olemme valinneet kohteita, joissa on mahdollisuus itse havannoida luontoa maastoon jalkautuen etsimään eläimiä. Huipennus on kolmen päivän kumiveneretki Athijoella Tsavon eläinpuistossa. Heräämme yhdessä luonnon kanssa ja ihailemme sen monipuolisuutta aivan uudesta näkökulmasta. Ennen kotiinpaluuta rentoudumme Mombasan hieakkarannalla.

Matkalla on mukana suomenkielinen opas, jolla on pitkäaikaista kokemusta retkeilystä Afrikan luonnossa 70-luvulta asti, samoin kuin paikallisella yhteistyökumppanillamme on kymmenien vuosien kokemus elämysretkien järjestäjänä.

MATKAN KULKU

Päivä 1 - Nairobi

Nairobi-saapuminen yö Grace house

Päivä 2 - Saapuminen Naivashaan

Lähtö Nairobista Naivashaan jossa majoitumme Crater lodgelle.

Päivä 3 - Naivasha, yö-safari

Retkeilyä Naivasha Crater Lodgen ympäristössä ja yö-safari.

Päivä 4 - Masai Mara

Siirrymme lounaaksi Naivashasta Masai Maraan.

Päivä 5 - Safari Masai Marassa

Aamulla kiertoajelu puistossa, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.

Päivä 6 - Masai Mara, Nairobi

Siirrymme Masai Marasta -lounaaksi Nairobiin jossa yövymme Grace housessa.

3 päivän veneretki Athi-joella itäisessä Tsavon eläinpuistossa. Tämä joki on monella tavalla erityinen. Kauniit maisemat, runsas valikoima villieläimiä, laaja ja näyttävä lintumaailma, sekä reitti joka takaa unohtumattoman elämyksen. Villieläimistä yleisimmin nähtyjä ovat kirjoantilooppi, kirahvi, puhveli ja elefantti. Krokotiilit, apinat ja paviaanit ovat varmaa seuraa. Lintumaailma joen varrella on vaikuttava - oppaat ovat tähän mennessä bonganneet 120 eri lintulajia.

Päivä 7 - Nairobi-Tsavo Rafting

Matka alkaa Yatta Gap-sillalta, josta veneet lasketaan vesille. Ensimmäinen osuus on noin 10 kilometriä (4 tuntia). Pääosin tyynessä vedessä. Yön vietämme telttailuun soveltuvalla hiekkasärkällä.

Päivä 8 - Tsavo

Jatkamme matkaa aikaisin aamulla nähdäksemme eläimet jotka tulevat juomaan jokitörmälle. Päivään mahtuu useampi kakkos- ja kolmostason osio, sekä kaksi isoa nelostason putousta. Lounastamme yhdellä joen monista pienistä saarista. Ilalla pysähdymme noin kolmenkymmenen kilometrin jälkeen ja etsimme sopivan jokitörmän yöpymistä varten.

Päivä 9 - Tsavo-Mombasa

Kolmas päivä on hyvin samankaltainen kun kakkospäiväkin, mutta lisänä on muutama nopeampi osuus, sekä kappale viidakkoa. Matkana noin 25 kilometriä. Illaksi siirrymme Mombasaan jossa majoitumme Leopard beach -hotelliin.

Päivät 10-11 - lomailua Mombasassa

Mombasa

Päivä 12 - Mombasa

Mombasa-kotiinlähtö

Ryhmänkoko: 12 hlö

Kysy matkasta lisää allaolevasta osoiteesta:

[email protected] tai palautelaatikkomme kautta.

Kysy lisää - Tsavo Rafting