Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 2550€

Simba Golf - Golfmatkat Afrikkaan

Windsorin kenttää pidetään yhtenä Afrikan parhaiten varjelluista salaisuuksista. Se tarjoaa yhden, ellei jopa parhaan 18 reiän mestaruustason golfkentän Afrikassa. Tom Macauleyn suunnittelema kenttä on sijoitettu koskemattoman metsän keskelle, tarjoten golf- ja luontoelämyksiä parhaimmillaan.

Kenian luonto on tunnettu kaikkialla maailmassa. Vähemmän tunnettua tunnettua on se että Kenian golfperinteet ovat jo lähes satavuotiset ja maassa on useita mestaruustason kenttiä. International Golf Travel Writer ́s Assosiation nimesikin vuonna 2008 Kenian maailman parhaaksi löytämättömäksi golfkohteeksi.

Golfkenttiä moneen makuun

Kenian 40 golfkenttää sijaitsevat upeissa maisemissa ja leudossa ilmastossa rehevän luonnon keskellä. Kentistä 12 on 18-reikäisiä ja kymmenen niistä on suunniteltu mestaruustapahtumiin. Golf yhdistettynä safariin tekee matkasta ainutlaatuisen.

Muthaigan kentän historia alkaa jo 1922. Vuonna 1967 pelattiin ensimmäinen major golf-turnaus, joka nykyisin tunnetaan Kenya Openina. Suosionsa vuoksi turnaus järjestetään edelleen vuosittain ja useat huipputason pelaajat ovat vuosien varrella osallistuneet turnaukseen: David Jones, Bobby Locke, Bob Charles, Ian Woosnam, Vijay Singh, Sam Torrance, Sandy Lyle, Seve Ballesteros, Nick Faldo, Bill Casper ja monia muita.

Limurun kenttä perustettiin 1926 ja se on maisemallisesti yksi Kenian kauniimmista. Thomas Fjastadin suunnittelema The Great Rift Valleyn kenttä on yksi uusimmista Kenian mestaruustason kentistä. Naivashan järven maisemiin rakennettu kokonaisuus on pelillisesti haastava ja maisemallisesti mieltä avartava, ympärillä on silmien kantamattomiin koskematonta luontoa

GOLF SAFARI OHJELMA

Päivä 1 - Nairobi

Saapuminen ja majoittuminen Nairobiin Windsor -hotelliin

Päivä 2 - Golfia Windsorilla

Golf (Windsor)

Päivä 3 - Golfia Muthaigalla

Golf (Muthaiga)

Päivä 4 - Nairobi, Windsor

Päivä Nairobissa (Golf Windsor)

Päivä 5 - Golfia Limurussa

Golf (Limuru)

Päivä 6 - Masai Mara

Siirrymme lounaaksi Maraan, illalla puistoajelu

Päivä 7 - Safari Masai Marassa

Aamulla puistoajelu, rentoutumista majapaikassa, illalla puistoajelu.

Päivä 8 - Naivasha

Siirrymme Naivashaan lounaaksi The Great Rift Valley Lodgelle

Päivä 9 - Golfia upeissa maisemissa

Golf (The Great Rift Valley Lodge)

Päivä 10 - Naivashan luonto

Tutustumme Naivashan luontoon: luontopolku, aamiainen, virtahepo / lintu-veneretki ja illaksi Nairobiin.

Päivä 11 - Nairobi

Nairobi (lähtöpäivä)

MAJOITUS

Matkan aikana majoitumme kolmeen eri kohteeseen, viktoriaaniselle Windsorin golfklubille sekä Masai Maran ja Naivashan perinteisille safarilodgeille. Kaikkia yhdistää korkea taso sekä luonnonläheisyys

Hinta alk. 2550 €
Hinta ei sisällä Suomi - Kenia - Suomi lentoja

Kysy matkasta lisää allaolevasta osoiteesta:

[email protected] tai palautelaatikkomme kautta.

Kysy lisää - Golf