Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 4540€

Kalastus ja retkeily

Retkeily ja kalastus pakettimme on poikkeava yhdistelmä Kenian luontoa.

Matkan pääkohteet ovat Afrikan suurin järvi Victoria, Kenian vuori ja syvänmerenkalastus Mombasassa. Paketin lopullinen hinta määräytyy ryhmän koon mukaan, max. osallistuja määrä on kuusi henkeä plus opas. Kenian vaihtelevissa maisemissa ja olosuhteissa voi kokea useamman vuodenajan lyhyenkin ajan sisällä. Matkan aikana siirrytään kuumasta ja kuivasta sisämaasta vuoriston viileyteen ja sieltä taas tropiikin kuuman kostealle rannikolle.m Matkaan sisältyy mahtavan niilinahvenen kalastusta Viktoria-järvellä, patikointia kansallispuistoissa ja Mt. Kenyan upeissa maisemissa. Matkalla myös mahdollisuus taimenen kalastukseen vuoristossa sekä syvänmerenkalastukseen Mombasassa.

Matkan kulku

Päivä 1

Saapuminen illalla Nairobiin, majoitumme Sarova Panafric-hotelliin.

Päivä 2

Aamiainen, lento Kisumuun, parin tunnin automatkan aikana saamme ihastella länsi-Kenian poikkeavia maisemia, lopuksi lauttakuljetus Rusingan saarelle jossa majoitumme Rusinga Island Lodgelle, lounas, iltapäivä otetaan rauhallisesti lodgen antimista nauttien.

Päivä 3

Aikainen aamiainen ja lähtö kalastamaan. Tavoitteena niilinahvenen kesytys, lounas, iltapäivällä rentoutumista ja aktiviteettiä valinnan mukaan.

Päivä 4

Aikainen aamiainen ja lähtö kalastamaan, lounas ja lähtö Nairobiin majoitus jossa majoitumme Sarova Panafric-hotellissa.

Päivä 5

Lounaaksi Sweet Watersiin, iltapäivällä kiertoajelu puistossa, mahdollisuus yö safariin 90$ per henkilö.

Päivä 6

Aamulla eläinten ollessa virkeimmillään kiertoajelu puistossa, lounas, iltapäivällä kiertoajelu puistossa.

Päivä 7

Aamiaisen jälkeen lähtö Kenian vuorelle, maisemat vaihtelevat kun nousemme kohti vuoristoa, matkalla kevyt evästys, illalla saapuminen kohteeseen. Majapaikka, Rutundu, sijaitsee noin kolmessa kilometrissä ja on täysin eristyksissä kaikesta. Kelomökki , Kenian vuoren rinteet ja maisemat luovat mahtavat olosuhteet irtautua arjesta ja nauttia luonnon rikkaukista.

Päivä 8

Maisemat ovat huikeita ja päivän retket on mahdollista valita kunnon/mielenkiinnon mukaan. Pidemmille vaelluksille otamme retkimuonat mukaan. Vaihtoehtona on esim. Päiväretki Lake Alicille, menomatka kestää noin 4 tuntia ja korkeimmillaan käymme 3800 metrissä. Perillä nautimme retki lounaan,mahdollisuus on myös taimenen/kirjolohen perhokalastukseen (omat varusteet mukaan). Uiminenkin on tuossa ilmanalassa mieleenpainuva kokemus. Taimenen perhokalastus (edellyttää omia varusteita) on mahdollista myös majapaikan vieressä sijaitsevalla Rutundu järvellä.

Päivä 9

Aamiaisen jälkeen lähtö Nairobiin, lounas matkalla, iltalennolla Mombasaan jossa majoitumme Serena Hotelliin.

Päivä 10

Rentoutumista Mombasassa. Mahdollisuus perhokalastukseen rannalta kahlaten (edellyttää omia välineitä).

Päivä 11

Aamulla klo. 7.00 lähtö syvämeren kalastukseen (ryhmä A). Rannalle jäävillä mahdollisuus useisiin aktiviteetteihin oman mielen mukaan.

Päivä 12

Aamulla klo. 7.00 lähtö syvämeren kalastukseen (ryhmä B). Rannalle jäävillä mahdollisuus useisiin aktiviteetteihin oman mielen mukaan.

Päivä 13

Mombasa, lähtö takaisin Suomeen.

Hinta per henkilö alk. 4540 € sisältää lennot,kuljetukset (oma auto, kuljettaja/opas), safarin täysihoidolla, Mombasan puolihoidolla ja kalastuksen. Perhostukseen jokainen ottaa halutessaan mukaan omat varusteet. Hinta ei sisällä juomia/juomarahoja eikä viisumia (50$ per henkilö).

Kysy lisää - Malawi