Simba Experience - Afrikan matkat

Simba logo
Alk. 3830€

4x4 Off Road

Simba Experience tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja pitää hauskaa ja nauttia Afrikan unohtumattomasta luonnosta. Maasturisafarit ovat suunniteltu miehille ja naisille jotka haluavat ajaa omia polkujansa. Hyvällä porukalla syntyy unohtumattomia elämyksiä, jotka muistetaan vielä pitkään matkan jälkeenkin.

Off Road on suunniteltu ja toteutetaan yhdessä Kenian tunnetuimman maasturi spesialistin Glenn Mathewsin kanssa. Glenn on pitänyt ajokursseja mm. Kenian poliisille, Englannin erikoisjoukoille ja alan harrastajille. Sulkana hatussa on safari rallin maasturiluokan voitto vuodelta -98. Mathewsilla on Land Rover korjaamo, jossa hän myös valmistaa erilaisia turvalaitteita ja suojia maastoajoneuvoihin. Glennin maa ja maastotuntemus on ihan omaa luokkaansa, joten voimme todeta olevamme hyvissä käsissä.

Valmiille ryhmille voimme räätälöidä erilaisia vaihtoehtoja mielenkiinnon mukaan.

Peruspaketissamme seikkailemme Amboselin kansallispuiston ympäristössä, yritämme valloittaa Chyulu Hillsin ja palaamme takaisin Nairobiin. Maasto on vaihtelevaa savannia ja Chyulu Hillsin rinteitä.

Hinta on laskettu niin että 6 kuljettajan ryhmä jakautuu 3 autoon ja näin 4 päivän ajoaika jakautuu 2 hengelle. Autoihin sopii 5 henkeä joten lisämatkustajia mahtuu mukaan.

Hinta alk. 3830 €
Hinnat eivät sisällä Suomi - Kenia - Suomi lentoja

Lisämatkustajien kustannukset katsomme kunkin tilanteen mukaan hinta alk. 1750 €

Matkan kulku

Päivä 1 - Nairobi

Saapuminen Nairobiin, majoitus Ololo lodgelle

Päivä 2 - Nairobin eläinpuisto ja off road koulutusta

Aamulla kiertoajelu Nairobin eläinpuistossa, aamu- ja iltapäivällä Off Road ajokoulutusta

Päivä 3 - Ajo Nairobista Amboseliin

Ensimmäisenä ajopäivänä lähdemme kohti Amboselin kansallispuistoa, mahdollisemman haastavaa (lue kivaa) maastoa pitkin. Majoitus Sopa Lodgella.

Päivä 4 - Ajopäivä 2, haastetta

Toisena ajopäivänä on tarkoituksena haastaa kuljettajia ja kalustoa. Seikkailemme alueella joka sijaitsee Amboselin puiston vieressä. Alueella on paljon kuivuneita joenuomia ja maasto sopii hyvin off road haasteeksi. Samalla meillä on mahdollisuus bongata eläimiä jotka tulevat ulos pääpuiston alueelta. Majoitus Sopa Lodgella

Päivä 5 - Chyulu Hills -valloitus

Kolmantena ajopäivänä nostamme panoksia ja pyrimme valloittamaan Chyulu Hillsin, joka on erittäin haasteellista maastoa kelistä riippuen. Alarinteillä on puskaista ja ylemmäksi mentäessä kasvillisuus tihenee. Kiipeämisen lomassa meillä on mahdolisuus myös eläimien bongaamiseen. Yöksi palaamme Sopa Lodgelle.

Päivä 6 - Amboseli, Nairobi

Neljäntenä ajopäivänä ajamme Amboselin kansallispuiston läpi eläimiä bongaten ja palaamme illaksi Nairobiin. Majoitus Ololo lodgelle

Päivä 7 - Nairobi, Mombasa

Aamulla poikkeamme pienellä kaupunki kierroksella ja lounaan jälkeen lennämme Mombasaan majoitus Serena-hotelliin

Päivä 8-9 - Kalastusta ja lomailua Mombasassa

Päiville on varattu syvänmerenkalastus, ryhmän koosta riippuen toteutamme sen yhtenä tai kahtena päivänä. Lähtö kalastamaan on aamulla klo 7.00.

Päivä 10 - Mombasa

Mombasa. Lähtöpäivä.

Kysy matkasta lisää allaolevasta osoiteesta:

[email protected] tai palautelaatikkomme kautta.

Kysy lisää - 4x4 Off Road